Úvod »» Megtévesztettek!


        

Megtévesztettek!

Erich von Däniken

 

Číslo produktu: 5991
Výrobca: Duna international
EAN kod: 9789639919990
bežná cena 12,20 €
Vaša cena bez DPH : 10,54 €
Vaša cena s DPH (10 %):
11,59 €

*

Ki volt Hénok, akit annak idején „tüzes kocsin” röpítettek a Földről az ég felé? Kik a „bukott angyalok”, és kik az arkangyalok, akik „gyorsíró vesszőt” adtak Hénok kezébe és csillagokról szóló könyveket diktáltak neki? Hol vannak a Hénok által írott könyvek?
Erich von Däniken felelevenít egy titokzatos történetet is, amelyről 35 évvel ezelőtt egyszer már beszámolt. Ecuadorban, egy barlang-labirintusban állítólag találtak egy több ezer fémfóliára jegyzett rejtett könyvtárt. Vajon valóban létezik ez a hihetetlen kincs? „Egész biztosan”, állítja Däniken. A csodálatos „fémkönyvtár” sok közös vonást mutat Hénok elveszett könyveivel, valamint a mormonok vallásával, akik évszázadok óta éppen e könyvtár után kutatnak, ez tartalmazza ugyanis ősapáik különös történetét.
Peruban, a nazcai sivatagban rejtélyes vonalak húzódnak, amelyek a magasból leszállópályáknak látszanak. A régészet processziós útvonalakat lát bennük. „Szűklátókörű gondolkodás!”, mondja Däniken és a legmodernebb természettudományos mérési eredményekkel döbbenti meg az elképedt olvasót.

ODY5OTU